ONDERSTEUN ZORGMEDEWERKERS MIDDELS ZORGBEVEILGING

Bij zorginstellingen zijn twee zaken van groot belang begeleiding en veiligheid. Zorginstellingen die veel waarde hechten aan de veiligheid van hun personeel en cliënten kunnen een oproep doen op onze expertise en ervaring in de branche. Wij staan 24/7 voor u en u cliënten klaar.

De juiste beveiliging voor uw instelling

Dutch Empire Security is pionier op het gebied van zorgbeveiliging. Bij instellingen voor jongeren met psychische- en/of gedragsproblematiek in het bijzonder. Naast het feit dat onze zorgbeveiligers gecertificeerd zijn, beschikken zij ook over een hoge doses mensenkennis en inlevingsvermogen. Als er situaties zich voordoen waarin de veiligheid van het personeel of andere patiënten in gevaar wordt gebracht, zijn onze zorgbeveiliger goed in staat daarop te anticiperen en de gevaren tijdig weg te nemen. Deze preventieve manier van beveiligen is het resultaat van de verschillende trainingen en casussen die wij op regelmatige basis met ons team behandelen. Door proactief en begripvol te handelen, voorkomen we calamiteiten bij uw zorginstelling. Op deze manier wordt de rust gewaarborgd.

Veiligheidsborging in zorginstellingen

Dutch Empire Security wordt veelvuldig ingezet voor professionele zorgbeveiliging bij (jeugd)zorginstellingen. Binnen deze woongroepen krijgen jeudigen de juiste ondersteuning om een goede basis te ontwikkelen om weer te participeren in de maatschappij. Agressiviteit, bij zowel cliënten als bezoekers, en de kans op escalatie is bij dergelijke zorginstellingen altijd aanwezig. Een goed getrainde zorgbeveiliger op locatie zorgt dat die kans tot een minimum beperkt wordt.

Dutch Empire Security biedt zorgbeveiliging aan

(Jeugd)Zorginstellingen

Verpleeginrichting

Dak- en thuislozen centra

Opvangcentra voor asielzoekers

Werken met kwetsbare individuen

Dutch Empire Security weet als geen ander dat maatwerk binnen de zorgbranche essentieel is. De beveiliging van een dak- en thuislozen centra vraagt immers een andere aanpak dan een locatie voor jeudigen. Onze beveiligers zijn getraind op het herkennen van afwijkend gedrag en weten op welke manier zij cliënten het beste kunnen benaderen. Dit stelt ons in staat om tijdig te anticiperen op ongewensd gedrag en risico’s te beperken.

Meer weten over onze zorgbeveiliging?

Wilt u het beveiligen van uw (jeugd)zorginstelling, opvangcentra en andere verpleeginrichtingen uitbesteden aan een expert?
Dutch Empire Security adviseert u graag over de beste beveiligingsoplossing voor uw situatie.
Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Cookie Consent with Real Cookie Banner