ONDERSTEUN ZORGMEDEWERKERS MIDDELS ZORGBEVEILGING

In zorginstellingen zijn begeleiding en veiligheid van essentieel belang. Als u als zorginstelling grote waarde hecht aan de veiligheid van zowel uw personeel als uw cliënten, dan kunt u vertrouwen op onze expertise en jarenlange ervaring in de branche. Dutch Empire Security is er altijd, 24/7, om u en uw cliënten bij te staan.

De juiste beveiliging voor uw instelling

Bij Dutch Empire Security zijn wij de pioniers op het gebied van zorgbeveiliging, specifiek gericht op instellingen voor jongeren met psychische- en/of gedragsproblematiek. Onze gecertificeerde zorgbeveiligers beschikken niet alleen over uitgebreide expertise, maar ook over een unieke dosis mensenkennis en inlevingsvermogen.

Wanneer situaties zich voordoen waarin de veiligheid van uw personeel of andere patiënten in gevaar wordt gebracht, zijn onze zorgbeveiligers zeer bedreven in het anticiperen op en het tijdig wegnemen van deze gevaren. Onze aanpak is preventief van aard en is het resultaat van regelmatige trainingen en het behandelen van diverse casussen binnen ons team.

Door proactief en begripvol te handelen, zorgen wij ervoor dat calamiteiten worden voorkomen binnen uw zorginstelling. Wij waarborgen de rust en veiligheid, waardoor u zich kunt concentreren op het bieden van de beste zorg aan uw jongeren met psychische- en/of gedragsproblematiek.

Kies voor Dutch Empire Security als uw betrouwbare partner in zorgbeveiliging. Samen creëren we een veilige omgeving waarin uw instelling optimaal kan functioneren en groeien. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw zorginstelling te voorzien van de hoogste beveiligingsstandaarden.

Veiligheidsborging in zorginstellingen

Dutch Empire Security wordt veelvuldig ingezet voor professionele zorgbeveiliging bij (jeugd)zorginstellingen. Binnen deze woongroepen krijgen jeudigen de juiste ondersteuning om een goede basis te ontwikkelen om weer te participeren in de maatschappij. Agressiviteit, bij zowel cliënten als bezoekers, en de kans op escalatie is bij dergelijke zorginstellingen altijd aanwezig. Een goed getrainde zorgbeveiliger op locatie zorgt dat die kans tot een minimum beperkt wordt.

Dutch Empire Security biedt zorgbeveiliging aan

(Jeugd)Zorginstellingen

Verpleeginrichting

Dak- en thuislozen centra

Opvangcentra voor asielzoekers

Krachtige Zorgbeveiliging voor Jongeren met Psychische- en/of Gedragsproblematiek

Dutch Empire Security is dé expert in zorgbeveiliging voor instellingen die gespecialiseerd zijn in het ondersteunen van jongeren met psychische- en/of gedragsproblematiek. Onze gecertificeerde zorgbeveiligers hebben diepgaande mensenkennis en inlevingsvermogen.

Wij anticiperen snel op situaties waarin de veiligheid van uw personeel of andere patiënten in gevaar is. Met onze preventieve aanpak en regelmatige training voorkomen we calamiteiten en waarborgen we een rustige omgeving.

Kies voor Dutch Empire Security als uw betrouwbare partner in zorgbeveiliging. Neem vandaag nog contact met ons op voor de hoogste beveiligingsstandaarden in uw zorginstelling. Samen creëren we een veilige omgeving waar jongeren kunnen gedijen.

Meer weten over onze zorgbeveiliging?

Wilt u het beveiligen van uw (jeugd)zorginstelling, opvangcentra en andere verpleeginrichtingen uitbesteden aan een expert?
Dutch Empire Security adviseert u graag over de beste beveiligingsoplossing voor uw situatie.
Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Cookie Consent with Real Cookie Banner