Straat coaches

Straatcoaches zijn effectief

Wij van Dutch Empire Security bieden straatcoaches voor gemeentes die behoefte hebben aan extra oogje op straat. Onze jongens gaan descalerend te werk.


Omdat straatcoaches een preventieve en ondersteunende aanwezigheid bieden op straat, waardoor ze kunnen helpen bij het voorkomen en oplossen van problemen. Onze straatcoaches van Dutch Empire Security zijn speciaal opgeleid om op een descalerende manier te werk te gaan, wat betekent dat ze geschikt zijn om in potentieel gespannen situaties te bemiddelen en deze te de-escaleren, voordat ze uit de hand lopen. Dit maakt ze ideaal om te werken in stedelijke omgevingen waar beveiliging en preventie van belang zijn. Wij zijn de beste partner voor gemeentes die op zoek zijn naar straatcoaches, omdat wij een team van professionele en ervaren medewerkers hebben, die zijn opgeleid om effectief en tactvol op te treden in verschillende situaties.
  • Onze straatcoaches zijn speciaal opgeleid in descalerende tactieken en kunnen daardoor effectief bemiddelen in potentieel gespannen situaties, waardoor ze helpen bij het voorkomen van escalatie.
  • Onze straatcoaches hebben een ondersteunende rol en werken nauw samen met de politie, wat bijdraagt aan een efficiënte en effectieve aanpak van beveiligingsproblemen in de gemeente.
  • Wij hebben jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche en beschikken over een uitgebreid netwerk van partners, waardoor we altijd de best mogelijke oplossing kunnen bieden aan onze klanten.
  • Onze straatcoaches hebben een positieve uitstraling en zijn bekend met de lokale gemeenschap, waardoor ze helpen bij het verbeteren van de verhoudingen tussen bewoners en overheid.
  • Wij bieden op maat gemaakte oplossingen aan onze klanten en werken nauw samen met hen om te bepalen welke beveiligingsmaatregelen het beste aansluiten bij hun specifieke behoeften en omgeving.
  • Onze straatcoaches worden continu opgeleid en bijgeschoold, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste beveiligingstechnieken en -methoden.
  • Wij staan bekend om onze hoge service en klanttevredenheid, waardoor gemeenten erop kunnen vertrouwen dat ze altijd kwalitatieve beveiliging ontvangen van ons bedrijf.

Onze straatcoaches zijn speciaal

Dutch Empire Security werkt nauw samen met gemeenten, politie en hulpverleningsorganisaties om snelle en effectieve ondersteuning te bieden. Wij zijn gespecialiseerd in complexe problemen zoals dakloosheid, verslaving en psychische gezondheid. De straatcoaches van Dutch Empire Security bieden praktische hulp, advies en begeleiding met hun uitgebreide kennis en ervaring. Het doel is om mensen te helpen hun leven weer op de rails te krijgen en een stabielere toekomst te waarborgen. Wij geloven dat iedereen recht heeft op ondersteuning en wij zijn er trots op dit te kunnen bieden.