Bescherm uw eigendommen met objectbeveiliging


Het beveiligen van uw terrein, gebouw of waardevol object kunt u overlaten aan Dutch Empire Security. Onze objectbeveiligers zijn 24/7 inzetbaar en hebben jarenlange ervaring in deze tak van beveiliging. Wij zorgen dat uw object bij ons in veilige handen is.

parallax background
 
 
 
 
 

Altijd een veilig gevoel met straatcoaches


Wij van Dutch Empire Security bieden straatcoaches voor gemeentes die behoefte hebben aan extra oogje op straat. Onze jongens gaan descalerend te werk..

 
 
 
 
 

Ondersteun zorgmedewerkers middels zorgbeveiliging


Bij zorginstellingen zijn twee zaken van groot belang begeleiding en veiligheid. Zorginstellingen die veel waarde hechten aan de veiligheid van hun personeel en cliënten kunnen een oproep doen op onze expertise en ervaring in de branche. Wij staan 24/7 voor u en u cliënten klaar.

 
 
 
 
 
 
 

Havenbeveiliging


Met onze uitgebreide dienstverlening op het gebied van havenbeveiliging, kunt u er zeker van zijn dat uw zaken in de beste handen zijn. Onze beveiligingsoplossingen zijn op maat gemaakt om aan de specifieke eisen van elke klant te voldoen en zijn daarom altijd effectief en efficiënt. Onze focus ligt op het bieden van hoogwaardige service, en daarom werken wij continu aan het verbeteren van onze processen en technologieën.