Over ons

Over Dutch Empire Security

Dutch Empire Security helpt organisaties, bedrijven en instellingen bij het vinden van de beste beveiligingsoplossingen. Vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam organiseren wij de beveiliging voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers, langs de Randstad.
Dutch Empire Security is in 2017 opgericht om met name de veiligheid binnen (jeugd)zorginstellingen naar een hoger niveau te tillen. Wij hebben ervoor gekozen om speciale woonvoorzieningen en opvangcentra optimale veiligheid en hospitality te bieden. Kwaliteit is onze prioriteit, hierom hebben wij gekozen voor een horizontale organisatiestructuur waar de lijnen kort zijn met de klant en de medewerkers meer betrokken zijn bij de organisatie.
Onze beveiligers hebben allen ervaring in de zorg en zijn vanuit hun eigen achtergrond geïnteresseerd geraakt in zorgbeveiliging. Zij worden voortdurend getraind en bijgeschoold. Vanuit Dutch Empire Academy verzorgen wij onder andere cursussen en trainingen om de manier van handelen in dreigende situaties en gedragsprofilering tot in de puntjes onder de knie te krijgen. Wij hebben echter meer te bieden. Naast zorgbeveiliging zijn wij gespecialiseerd in persoonsbeveiliging en objectbeveiliging.
Transparantie
Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.
Samenwerken
Door je krachten te bundelen behaal je de beste resultaten.
Respect
Voor iedereen en elk cultuur.
Passie
Voor ons werk en mensen.