Onze academy

Opleidingen en Trainingen

Bij Dutch Empire Security delen we graag onze uitgebreide kennis door middel van hoogwaardige opleidingen en trainingen. Deze mogelijkheden zijn beschikbaar voor zowel onze eigen medewerkers als externe geïnteresseerden. Ons doel is ervoor te zorgen dat zowel onze teamleden als anderen altijd goed voorbereid zijn om hun taken op een professionele en efficiënte manier uit te voeren. Hierdoor kunnen onze medewerkers met vertrouwen deelnemen aan diverse projecten.


Onze opleidingen en trainingen worden zeer gewaardeerd door deelnemers vanwege hun waardevolle inhoud en praktische toepasbaarheid.

Stage bij Dutch Empire Security

Als erkend leerbedrijf biedt Dutch Empire Security ook stageplaatsen aan ambitieuze studenten. Tijdens je stage krijg je de kans om je voor te bereiden op een carrière in de beveiligingsbranche en praktijkervaring op te doen. Onze toegewijde praktijkbegeleiders staan klaar om aspirant-beveiligers te begeleiden en te ondersteunen tijdens hun leertraject.


Wil je stage lopen bij Dutch Empire Security? Stuur je CV en motivatie naar info@dutchempireacademy.nl of klik op onderstaande link.


Samenwerking met International Protection Services

Bij Dutch Empire Security geloven we in het leveren van de allerbeste training en opleiding aan onze medewerkers en externe deelnemers. Daarom zijn we verheugd om onze samenwerking met International Protection Services aan te kondigen, onze gewaardeerde partner in beveiligingsexpertise.


International Protection Services heeft een solide reputatie opgebouwd voor uitmuntendheid op het gebied van Elite Executive Security-training. Hun toewijding aan het leveren van hoogwaardige diensten heeft hen in staat gesteld waardevolle verbindingen te leggen met professionals in de beveiligingsindustrie. Ze integreren naadloos de Europese benadering van beveiliging met geavanceerde technologie en ervaring uit Israël en de Verenigde Staten, wat resulteert in het hoogste serviceniveau voor onze klanten.
Onze gezamenlijke focus ligt op het verbeteren van individuele vaardigheden en het voorbereiden van mensen op de particuliere beveiligingssector voor executives. We begrijpen het belang van voortdurende verbetering en het bijblijven in een voortdurend evoluerende industrie. Daarom bieden we gecertificeerde en eersteklas trainingsprogramma's aan beveiligingspersoneel, zodat ze over de kennis en vaardigheden beschikken die nodig zijn om uit te blinken in hun functies.
Wil je meer informatie over de trainingen die worden aangeboden door International Protection Services? Bezoek dan hun website via de volgende link: Trainingen van International Protection Services.

Onze trainingen en cursussen

  • BHV
  • EHBO
  • OMA Cursus
  • Conflict management
  • Leiderschap skills
  • Interculturele communicatie

Aanmelden trainingen en cursussen

Vul in onderstaand formulier je gegevens in en we nemen zsm contact met je op.

"*" indicates required fields

Ik ben geïnteresseerd in...*
Max. file size: 5 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.