Persoonsbeveiliger

Heeft u om wat voor reden dan ook behoefte aan een persoonsbeveiliger? Professionele persoonsbeveiliging kunt u overlaten aan Dutch Empire Security uit Rotterdam. Onze persoonsbeveiligers zijn 24/7 inzetbaar en hebben jarenlange ervaring in deze tak van beveiliging. Wij staan garant voor uw veiligheid of de veiligheid van uw dierbaren.

Heeft u een persoonsbeveiliger nodig?


Neem contact op!

Met een persoonsbeveiliger loopt u geen onnodige risico’s

Er kunnen verschillende redenen zijn om te kiezen voor een persoonsbeveiliger. De meest voorkomende beweegreden is het gevoel van onveiligheid vanwege bedreiging, afpersing, chantage of stalking. Een persoonsbeveiliger inschakelen wordt ook regelmatig uit voorzorg gedaan. Wellicht ervaart u dreiging van buitenaf door uw functie of maatschappelijke status. Onze specialisten zorgen ervoor dat u zich te allen tijde veilig voelt. Met een beveiliger aan uw zijde zet u dagelijkse activiteiten voortzetten zonder dat u continu over uw schouders hoeft te kijken.

Persoonlijke beveiliging is niet alleen voor VIP’s

In de praktijk zien we dat met name politici en artiesten kiezen voor een ‘persoonsbeveiliger’ die hen in de openbare ruimte of tijdens een evenement begeleidt. Zij hebben baat bij persoonlijke beveiliging doordat hun controversiële standpunten of grote bekendheid risico’s met zich meebrengt. Persoonsbeveiligingsdiensten zijn echter niet alleen weggelegd voor bovengenoemde profielen. Ook vermogende individuen kunnen te maken krijgen met intimidatie of bedreiging. Ongeacht in welke situatie u zich bevindt; Dutch Empire Security beschermt u of uw dierbaren tegen zowel reputatieschade als fysieke en financiële schade. Wij bieden daarbij ook objectbeveiliging.

Vraag ons om meer informatie over de beveiliging van personen

Voelt u zich om wat voor reden dan ook niet veilig en wilt u een ervaren persoonsbeveiliger inhuren? Vanuit ons beveiligingsbedrijf adviseren we u graag over de beste beveiligingsoplossing voor uw situatie. Het inhuren van persoonsbeveiliging in het buitenland is bespreekbaar. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op via +31(0)10 223 6089. Bij ons kunt u ook terecht voor professionele havenbeveiliging.