BESCHERM UW EIGENDOMMEN MET OBJECTBEVEILIGING

Het beveiligen van uw terrein, gebouw of waardevol object kunt u overlaten aan Dutch Empire Security. Onze objectbeveiligers zijn 24/7 inzetbaar en hebben jarenlange ervaring in deze tak van beveiliging. Wij zorgen dat uw object bij ons in veilige handen is.


Houd ongewenst bezoek buiten de deur

Objectbeveiliging kan worden ingezet om uw organisatie voor risico's te behoeden. Zowel van binnen- als van buitenaf. Met name op high risk locaties is beveiliging geen overbodige luxe. Het voorkomt dat u geconfronteerd wordt met vandalisme of diefstal. Dergelijke situaties kunnen emotioneel gezien veel impact hebben. Bovendien zorgt materiële schade aan uw gebouw of apparatuur voor extra kostenposten. Dutch Empire Security is gespecialiseerd in objectbeveiliging. Wij bewaken uw object en houden ongewenste bezoekers op afstand. Preventieve beveiliging levert uiteindelijk niet alleen een kostenbesparing op, maar zorgt ook voor meer gemoedsrust. En dat is wat ons betreft ook heel wat waard!

 

Het bewaken van bouwterreinen


Onbeveiligde bouwplaatsen hebben een grote aantrekkingskracht op inbrekers en vandalen.
Met name ‘s nachts wanneer de bouwvakkers reeds naar huis zijn en het terrein er verlaten bij ligt.
Jaarlijks wordt er voor miljoenen euro’s schade geleden op bouwplaatsen. Ook op uw terrein kunnen onbevoegde personen flinke schade toebrengen aan uw machines, gereedschap en bouwmaterialen. De financiële gevolgen van ontvreemde materialen en beschadigde machines werken vertraging van het bouwproject in de hand. Onze professionele beveiligers zorgen voor optimale bewaking van uw bouwplaats om een dergelijke kostenpost te voorkomen. Ook niet onbelangrijk: dankzij fysiek toezicht heeft u de zekerheid dat uw team van bouwvakkers de volgende dag veilig hun werk kunnen voortzetten.

 

Dutch Empire Security verzorgt de objectbeveiliging van o.a.

Bouwterreinen

Kantoor- en bedrijventerreinen

Rijksmonumenten, musea en onderwijs gebouwen

Overheids en openbare gebouwen

 

Meer weten over onze objectbeveiliging?

Wilt u het beveiligen van uw kantoorpand, bouwterrein of een ander object uitbesteden aan een expert? Dutch Empire Security adviseert u graag over de beste beveiligingsoplossing voor uw situatie. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.