Een Weekend van Veiligheid en Samenwerking: Dutch Empire Security, Trigion & Gemeente Rotterdam

In het hart van Rotterdam’s bruisende nachtleven, heeft DES dit weekend een sleutelrol gespeeld in het waarborgen van de veiligheid van het uitgaanspubliek. Door een strategische samenwerking met Trigion en de Gemeente Rotterdam in het Safe’R Spot-initiatief, hebben wij een veiliger uitgaansomgeving gecreëerd voor iedereen in de stad.

Over Safe’R Spot

Safe’R Spot dient als een toevluchtsoord voor uitgaansbezoekers die te maken krijgen met onaangename ervaringen of zich onveilig voelen. Het is een uniek samenwerkingsproject tussen verschillende stadsdiensten, waaronder de politie, ambulancepersoneel, beveiligers en zorgmedewerkers, gericht op het bieden van ondersteuning en veiligheid.

De Rol van Dutch Empire Security

Gedurende het weekend was DES prominent aanwezig bij de locaties van Safe’R Spot. Onze deskundige beveiligers boden hulp en ondersteuning aan hen die het nodig hadden en zorgden voor een veilige en beschermde omgeving voor het uitgaanspubliek.

Succes en Toekomstvisie

De positieve reacties van het publiek en de betrokken diensten waren overweldigend. Deze succesvolle samenwerking heeft geleid tot een veiligere nacht voor velen en benadrukt het belang van onze voortdurende inspanningen om de veiligheid in Rotterdam te waarborgen.

Toewijding aan Veiligheid

Bij DES is de veiligheid van de gemeenschap onze hoogste prioriteit. We zijn trots op onze rol in dit essentiële initiatief en zetten ons in om een veiliger Rotterdam te bevorderen. Samenwerking is de sleutel tot ons succes.