Wat je moet weten over de wijzigingen die op komst zijn

1.Introductie

Hallo ZZP’er!

Vanaf volgend jaar wordt er strenger gekeken naar hoe je als ZZP’er in de beveiliging werkt. De Belastingdienst gaat vanaf 1 januari namelijk beter controleren of je echt zelfstandig bent of eigenlijk als werknemer gezien moet worden. Dit klinkt misschien spannend, maar bij DES zien we dit juist als een kans om je meer zekerheid en minder gedoe te bieden.

We begrijpen dat je misschien vragen hebt, en daarom staan we klaar om je te helpen met een veilige en stabiele toekomst. Door in loondienst bij DES te komen, heb je alles goed geregeld en kun je zonder zorgen verder met waar je goed in bent. Samen bouwen we aan jouw toekomst!

 2. Waarom Verandert de Wetgeving?

De overheid wil schijnzelfstandigheid beter in de gaten houden, vooral in sectoren zoals de beveiliging, waar ZZP’ers vaak onder strikte instructies van opdrachtgevers werken. De Belastingdienst wil ervoor zorgen dat iedereen die feitelijk als werknemer werkt, ook als werknemer wordt behandeld en de bijbehorende bescherming krijgt.

Bij DES begrijpen we dat deze wetgeving verandering kan betekenen, maar we zien dit ook als een kans om je meer zekerheid en bescherming te bieden. Mocht je als ZZP’er in de beveiliging niet meer als zelfstandige worden beschouwd, dan staat DES klaar om je een stabiele en veilige werkomgeving te bieden in loondienst. Samen zorgen we voor jouw toekomst!

3. Gevolgen voor ZZP’ers in de Beveiliging

De strengere handhaving van de Wet DBA kan een flinke impact hebben op ZZP’ers in de beveiliging. De Belastingdienst gaat beter controleren of je echt als zelfstandige werkt of dat je eigenlijk als werknemer zou moeten worden gezien. Dit kan leiden tot veranderingen in je indeling, met mogelijke gevolgen voor loonheffingen en boetes, zowel voor jou als voor je opdrachtgever.

Veel grote opdrachtgevers zullen door deze veranderingen wellicht minder geneigd zijn om ZZP’ers in te huren, wat kan zorgen voor onzekerheid bij zelfstandige beveiligers.

3. Oplossingen: Van ZZP naar Loondienst

Maak je geen zorgen, dit hoeft niet het einde van je carrière te betekenen! Sterker nog, het kan juist nieuwe deuren voor je openen. We willen je graag laten zien dat loondienst vol kansen zit. In loondienst ben je verzekerd van een stabiel inkomen en krijg je toegang tot allerlei voordelen die je als ZZP’er misschien mist.

Bij DES kun je bijvoorbeeld doorgroeien binnen het bedrijf, naar leidinggevende functies of gespecialiseerde rollen binnen de beveiliging. Dit biedt je de kans om je carrière verder te ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Bovendien krijg je toegang tot extra voordelen zoals pensioenopbouw en betaald ziekteverlof. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over je financiële toekomst of wat er gebeurt als je ziek bent.

Kortom, loondienst kan je juist meer zekerheid en mogelijkheden bieden, zodat je zonder zorgen en met nieuwe perspectieven kunt blijven doen waar je goed in bent: zorgen voor veiligheid.

4. Voordelen van Werken in Loondienst bij DES

Vast salaris: Bij DES ontvang je elke maand een vast bedrag, zonder de onzekerheid van wisselende inkomsten.

– 25 vakantiedagen: Bij een fulltime dienstverband bij DES heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar.

– Ziekteverlof: Als je bij DES ziek wordt, hoef je je geen zorgen te maken over inkomstenverlies.

– Pensioenopbouw: Bij DES bouw je automatisch pensioen op, waardoor je financiële toekomst gewaarborgd is.

– Minder administratie: Geen gedoe meer met facturering, boekhouding, of belastingaangiftes wanneer je voor DES werkt.

– Verzekering voor bedrijfsongevallen: Bij DES ben je verzekerd voor bedrijfsongevallen en beroepsziekten.

– Recht op WW en ZW: Mocht je bij DES werkloos raken of ziek worden, dan heb je recht op een uitkering.

– Opleidingsmogelijkheden: Bij DES krijg je toegang tot trainingen en cursussen om je vaardigheden verder te ontwikkelen en je carrière een boost te geven.

– Teamuitjes en sociale evenementen: Werk samen in een hecht team bij DES en neem deel aan sociale evenementen, waardoor je collega’s echt leert kennen en een sterk netwerk opbouwt.

– Flexibele werktijden: In veel gevallen kun je bij DES profiteren van flexibele werktijden, wat zorgt voor een betere balans tussen werk en privéleven.

– Gezondheids- en Vitaliteitsprogramma: Bij DES krijg je toegang tot ons gezondheids- en vitaliteitsprogramma, inclusief een jaarlijkse vergoeding voor een sportabonnement, mindfulness-trainingen, en toegang tot een gezondheid coach die je helpt om fit en vitaal te blijven.

Bij DES zetten we ons in om je een stabiele en veilige toekomst te bieden, met volop kansen om te groeien en je carrière te ontwikkelen in de beveiligingssector. Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Bezoek dan onze vacaturepagina voor alle informatie en om direct te solliciteren. Samen bouwen we aan jouw succesvolle toekomst in de beveiliging!

5. Conclusie

De aankomende veranderingen in de wetgeving kunnen flinke impact hebben op ZZP’ers in de beveiliging, maar het hoeft zeker niet negatief uit te pakken. Bij DES begrijpen we deze uitdagingen en willen we je juist een stabiele en zekere toekomst bieden door je in loondienst te nemen. Loondienst bij DES betekent dat je kunt blijven doen waar je goed in bent, zonder je zorgen te maken over wat de toekomst brengt. Meld je vandaag nog aan voor een van onze vacatures en word onderdeel van ons enthousiaste team!