In het bedrijfsleven zijn er hoogtes en laagtes, en het is belangrijk om beide te omarmen als stappen op onze reis naar verbetering.

Bij DES zijn we transparant over het volledige spectrum van onze ervaringen — zowel de overwinningen als de tegenslagen.

Transparantie in Alle Omstandigheden

We weten dat veel bedrijven graag hun successen delen, zoals het winnen van aanbestedingen of het aangaan van nieuwe samenwerkingen. Maar wanneer het minder gaat, is het vaak stil. Wij zijn anders. Bij DES delen we ook onze verliezen en tegenslagen omdat we geloven dat deze momenten net zo waardevol zijn voor onze groei en voor het bouwen van een authentieke en duurzame relatie met ons netwerk.

Focus op Sterktes

Onlangs hebben we een grote aanbesteding in het noorden van Nederland niet gewonnen. Ondanks dat zijn we blij met de bevestiging van onze kernwaarden en unieke sterktes als beveiligingsbedrijf.

Leiderschap in SROI

Tijdens dit proces werd opgemerkt dat we op het gebied van Social Return on Investment (SROI) een voorloper zijn. Dit is voor ons een aanmoediging om verder te investeren in sociaal-maatschappelijke doelen.

Leermomenten als Kans

Elke ervaring, goed of slecht, is een leermoment en een kans om te groeien. We zijn nu meer dan ooit gemotiveerd om onze klanten, partners en de samenleving nog beter van dienst te zijn.

We willen iedereen bedanken die betrokken was bij deze aanbesteding. Uw feedback en steun zijn essentieel voor ons als we blijven leren en streven naar uitmuntendheid.

Op naar de volgende uitdaging!