ALTIJD EEN VEILIG GEVOEL MET PERSOONSBEVEILIGING

Heeft u om wat voor reden dan ook behoefte aan persoonlijke beveiliging? Professionele persoonsbeveiliging kunt u overlaten aan Dutch Empire Security.
Onze persoonsbeveiligers zijn 24/7 inzetbaar en hebben jarenlange ervaring in deze tak van beveiliging.
Wij staan garant voor uw veiligheid of de veiligheid van uw dierbaren.


Loop geen onnodige risico’s

Er kunnen verschillende redenen zijn om te kiezen voor persoonsbeveiliging. De meest voorkomende beweegreden is het gevoel van onveiligheid vanwege bedreiging, afpersing, chantage of stalking. Een persoonsbeveiliger inschakelen wordt ook regelmatig uit voorzorg gedaan. Wellicht ervaart u dreiging van buitenaf door uw functie of maatschappelijke status. Onze specialisten zorgen ervoor dat u zich te allen tijde veilig voelt. Met een persoonsbeveiliger aan uw zijde kunt u uw dagelijkse activiteiten doorzetten zonder dat u continu over uw schouders hoeft te kijken.

Persoonlijke beveiliging. Zeker niet alleen voor VIP’s


In de praktijk zien we dat met name politici en artiesten kiezen voor een ‘persoonsbeveiliger’ die hen in de openbare ruimte of tijdens een evenement begeleidt.
Zij hebben baat bij persoonlijke beveiliging doordat hun controversiële standpunten of grote bekendheid risico's met zich meebrengt. Persoonsbeveiligingsdiensten zijn echter niet alleen weggelegd voor boven genoemde profielen. Ook vermogende individuen kunnen te maken krijgen met intimidatie of bedreiging. Ongeacht in welke situatie u zich bevindt; Dutch Empire Security beschermt u of uw dierbaren tegen zowel reputatieschade als fysieke en financiële schade.

 

Dutch Empire Security biedt persoonlijke beveiliging aan

Politici

Celebrities

Kroongetuigen

Diplomaten

Directieleden van multinationals

 

Meer weten over onze persoonsbeveiliging?

Voelt u zich om wat voor reden dan ook niet veilig en wilt u een ervaren persoonsbeveiliger inhuren? Dutch Empire Security adviseert u graag over de beste beveiligingsoplossing voor uw situatie. Het inhuren van een persoonsbeveiliger in het buitenland is bespreekbaar. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

                                                                                                                 © 2022 Dutch Empire Security | All rights reserved.