Transparantie

Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen

Samenwerken

Door je krachten te bundelen behaal je de beste resultaten

Respect

Voor iedereen en elk cultuur

Passie

Voor ons werk en mensen

Havenbeveiliger

Een havenbeveiliger van Dutch Empire Security uit Rotterdam voert zijn beveiligingswerk uit met een grote passie voor het vak. Wij ondersteunen bedrijven en dus ook havens bij het inschakelen van de juiste beveiligingsoplossingen. Al onze beveiligers hebben ervaring in het beveiligen binnen diverse branches en worden continu bijgeschoold.

Bespreek de mogelijkheden voor uw benodigde beveiliging met onsNeem contact op!

Met een havenbeveiliger beperkt u de risico’s

Er gelden strenge internationale wetten en regels ten aanzien van de beveiliging van schepen en het toezicht in havens. Dutch Empire Security levert ten allen tijden een havenbeveiliger die op de hoogte is van deze regelgeving en hiertoe handelt. Onze beveiligers hebben een grote expertise binnen de beveiliging in de zorg. De mensenkennis die zij hier opdoen, zetten zij ook in om uw havenbedrijf te beveiligen. Vreemd gedrag van mensen wordt snel herkend en juist naar gehandeld. De inzet van onze beveiligers bij diverse diensten vergroot de expertise als beveiligers. Hier plukt uw havenbedrijf de vruchten van.

Bescherm uw haven bedrijf optimaal

Op een havengebied is er sprake van constante drukte en beweging. Dat vraagt om zowel mensen- als vakkennis ten aanzien van beveiliging. Zoekt u beveiligers die uw havenbedrijf beschermen tegen de vele gevaren die op de loer liggen? Benader ons via +31(0)10 223 6089 of stuur een e-mail naar info@dutchempiresecurity.nl. U vindt bij ons beveiligingsbedrijf een havenbeveiliger die past bij uw beveiligingswensen.