Agent de médiation de rue

Agent de médiation de rue

Wij van Dutch Empire Security leveren straatcoaches voor gemeenten die behoefte hebben aan extra oog op straat. Onze jongens hanteren een ontkalkende aanpak.


Want straatcoaches zorgen voor een preventieve en ondersteunende aanwezigheid op straat, waardoor ze problemen kunnen helpen voorkomen en oplossen. Onze straatcoaches van Dutch Empire Security zijn speciaal getraind om de-escalerend te werken, wat betekent dat ze geschikt zijn om te bemiddelen en potentieel gespannen situaties te de-escaleren voordat ze uit de hand lopen. Dit maakt ze ideaal om te werken in stedelijke omgevingen waar veiligheid en preventie belangrijk zijn. Wij zijn de beste partner voor gemeenten die op zoek zijn naar straatcoaches, omdat we een team van professionele en ervaren medewerkers hebben die getraind zijn om effectief en tactvol op te treden in verschillende situaties.

  • Onze straatcoaches zijn speciaal getraind in deëscalerende tactieken en kunnen daarom effectief bemiddelen in potentieel gespannen situaties en escalatie helpen voorkomen.
  • Onze straatcoaches hebben een ondersteunende rol en werken nauw samen met de politie om veiligheidskwesties in de gemeente efficiënt en effectief aan te pakken.
  • We hebben jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche en beschikken over een uitgebreid netwerk van partners, waardoor we onze klanten altijd de best mogelijke oplossing kunnen bieden.
  • Onze straatcoaches hebben een positief imago en zijn bekend met de lokale gemeenschap, wat helpt om de relaties tussen bewoners en autoriteiten te verbeteren.
  • We bieden onze klanten oplossingen op maat en werken nauw met hen samen om te bepalen welke veiligheidsmaatregelen het beste passen bij hun specifieke behoeften en omgeving.
  • Onze straatcoaches worden voortdurend getraind en bijgeschoold zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste beveiligingstechnieken en -methoden.
  • We staan bekend om ons hoge niveau van dienstverlening en klanttevredenheid, dus gemeenten kunnen erop vertrouwen dat ze altijd kwaliteitsbeveiliging van ons bedrijf krijgen.


Onze straatcoaches zijn bijzonder

Dutch Empire Security werkt nauw samen met gemeenten, politie en hulporganisaties om snelle en effectieve ondersteuning te bieden. Wij zijn gespecialiseerd in complexe problemen zoals dakloosheid, verslaving en geestelijke gezondheid. De straatcoaches van Dutch Empire Security bieden met hun uitgebreide kennis en ervaring praktische hulp, advies en begeleiding. Het doel is om mensen te helpen hun leven weer op de rails te krijgen en een stabielere toekomst veilig te stellen. Wij geloven dat iedereen recht heeft op ondersteuning en we zijn er trots op dat we dit kunnen bieden.